Keeper har signert

Daniel Ravneng (22) er klar for Strømmen

Annonse:

Etter 3 sesonger i Mjølner flytter østfoldingen sørover. Daniel Dehnes Ravneng er opprinnelig fra Skjeberg. Som junior var han innom Kvik Halden og Sarpsborg 08 før han tok turen til Nordland. For Narviks stolthet ble det opprykk i 2017, en god sesong i PostNord-ligaen i 2018 og et nedrykk i 2019. Ravneng var fast inventar mellom stengene, men nå søker han nye utfordringer, på et høyere nivå. 

Lang vei til trening 

Det blir mye bilkjøring for den blide målvakten. Med bopel i Skjeberg er bilradioen god å ha, både til og fra trening. Enkelte dager kan det sikkert være godt å få litt tid mellom ivrige 6. klassinger på barneskolen og umedgjørlige spisser på treningsfeltet. Det skal dog mye til for å vippe den sindige keeperen av pinnen. 

Gode ferdigheter

Hovedtrener Nesselquist kan fortelle at den nye målvakten er komfortabel med ballen i beina og reaksjonssterk på streken. Selv om det ikke har vært mangel på keepere på trening så langt i år, er det godt å få ting på papiret. I tillegg til å ha Ravneng på plass har Marcus Dyngeland (20) signert en amatørkontrakt.  Det betyr at halvparten av den grønne kvartetten på treningen i morgen, vil være strømmenkeepere.

Første mulighet til å se Ravneng i aksjon er mot HamKam førstkommende lørdag. Strømmen IF ønsker Daniel hjertelig velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: