Kenneth er Årets Grasrottrener i Akershus fotballkrets

13-åringene til Strømmen IF har vært heldige med treneren sin og nå får Kenneth Hänsgen velfortjent heder.

I august lanserte NFF, Norsk Tipping og Norsk Fotballtrenerforening kåringen av Årets Grasrottrener.  Responsen har vært god og totalt 172 trenere var med i kampen, nasjonalt. Første runde i kåringen ble gjort lokalt i kretsene og en lokal jury kåret vinneren blant de fem med flest stemmer. Og vinner ble.. Kenneth Hängsen fra Strømmen IF. Før kampen mot Sogndal mottok Kenneth diplom og sjekk av KA Trenerutvikler i kretsen, Tommy Olsen.

En trener med hjertet på riktig sted

Kenneth Hängsen er en skikkelig gladgutt, som alltid møter spillerne med entusiasme, positivitet og godt humør. Han har fulgt 2008-årgangen til Strømmen siden de startet opp med fotball og har det siste året også vært trener for klubben sitt juniorlag. Kenneth er lærevillig og har i år gjennomført UEFA B-lisens. Vi ser at kursing av trenere gjør noe med hverdagen til spillerne på feltet og da er Strømmen IF heldig som har frivillige som Kenneth Hänsgen.

Gratulerer Kenneth!

Utmerkelsen gir også penger i klubbkassa

I tillegg til heder og ære vil klubben til vinneren av Årets Grasrottrener i hver krets motta 10 000 kroner. Klubben til den som vinner den nasjonale kåringen og blir Årets Grasrottrener i fotballen vil i tillegg motta 20 000 kroner, altså totalt 30 000 kroner til klubben som har den nasjonale vinneren.

Stemmeperiode 2 begynner 1. november og varer til 14. november. Her kan man stemme blant de 18 kretsvinnerne på hvem man mener bør bli Årets Grasrottrener i fotballen. En nasjonal jury kårer vinneren blant de fem med flest stemmer.

Det betyr at det snart er mulig å stemme på Kenneth i den nasjonale kåringen!