KIA er med på laget

Strømmen IF er glad for å kunne fortsette samarbeidet med KIA og Bertel O. Steen Lørenskog

Annonse:

Kia Lørenskog har vært en av Strømmen IF sine viktigste samarbeidspartnere i mange år. Når vi nå for 11. gang på rad forbereder oss til seriestarten i norsk toppfotball, er det helt avgjørende å få på plass slike gode støttespillere. 

Draktsponsor

Blir dette tidenes strømmendrakt?
Blir dette tidenes strømmendrakt?

Avtalen med KIA betyr blant annet at vi skal ha KIA sin logo på spillerdrakten. Vi mener selv at årets utgave av drakten er så lekker at den kan bli et yndet samlerobjekt i fotballverden. Det betyr også at  KIA bokstavelig talt blir å finne i sentrum av det som kan bli tidenes sesong i OBOS-ligaen.

Terje Lund hos Kia elsker både biler og Strømmen og har vært en viktig bidragsyter i det gode samarbeidet. Salg -og markedssjef Kristin Monsen gleder seg til å bygge videre på dette og til å gjennomføre felles aktiviteter. Hun får dessuten en ekstra god grunn til å følge med på Strømmen IF gjennom sesongen 2020.

Nye lokaler på Lørenskog

I januar flyttet KIA inn i Norges største bilhus, på Lørenskog.  Den nye bilbutikken til Bertel O. Steen er på nesten 8.000 kvadratmeter, og er et eldorado for bilelskere. Det var derfor helt naturlig at signeringen av avtalen foregikk i disse nye og topp moderne salgslokalene. 

Hyggelig besøk hos Kia Lørenskog
Hyggelig besøk hos Kia Lørenskog

I dag kjører både hovedtrener, assistenttrener og flere av spillerne på Strømmen IFs A-lag Kia. Hovedtrener Ole Martin Nesselquist kan fortelle om en solid bil med stor kjørekomfort og god brukervennlighet, og prater da om sin Kia Niro 2019 modell.

Vi i Strømmen er veldig glade i Kia og vi håper at dette skal komme tydelig til syne gjennom samarbeidet i 2020. 

Heia Strømmen (og Kia)

Strømmenspillere på besøk hos Kia
Strømmenspillerne er glade i Kia

 

Annonse fra Obos-ligaen: