KIL - Strømmen 1-1

Lagene vant hver sin omgang i den forkortede kampen på Gjemselund

Det er godt å være i gang med kamper igjen. Etter en lang pause var lagene enige om en myk oppstart med to omganger på 30 minutter. Begge lag mønstret ganske ulike lag i de to omgangene noe som ga mange spillere etterlengtet kampfølelse.

Strømmen best i første

Et energisk og direkte Strømmen førte kampen i den første omgangen. Målet kom etter en duell på en corner og en spillerjury gir målet til Morten Bjørlo, selv om det nok var hjemmelagets målvakt som var sist på ballen. Strømmen skapte flere fine overganger og holdt KIL borte fra farlig sone i eget forsvar. Ingen ting å si på at gjestene ledet kampen til pause. Strømmen stilte med følgende lag  (4-3-3): Buhake, Renå Olsen, Tvedte, Kurucay, George, Achrifi, Sandmoen, Bjørlo, Nordås, Thun og Pozo.

KIL farligere frempå i andre

Med to nye lag på banen viste KIL seg farligere offensivt. Spesielt de siste 10 minuttene hadde de flere gode muligheter. I andre omgang spilte Strømmen med flere av de spillerne som hadde oppstart med kontakttrening i går, noe som trolig forårsaket litt rust i maskineriet. Buhake er god 1 mot 1, noe laget fikk nyte godt av i dag.  Etter pause var dette laget (4-3-3): Buhake, George, Tvedte, Kurucay, Bjørkkjær, Naustdal, Birkeland, Kaland, Chaib, Sellin og Laham.

Nesselquist er fornøyd til tross for en dårlig fotballkamp, og lover at laget skal trene godt og være bedre forberedt til kampen mot HamKam neste søndag.