Ser frem til sine første minutter

Hamkam er motstander i søndagens treningskamp

Annonse:

Selv med bare fire fellestreninger i bena blir det treningskamp førstkommende søndag. Vurderingen er at spillerne har ventet lenge nok. Nå må de få ta på seg drakta og spille kamp, det er det alle lengter etter. 

På Strømmen er det seks spillere som kommer til å få sine første minutter i grått og rødt. Walid Idrissi, William Mikalsen, Tobias Myrhre, Brage Naustdal, Christopher Cheng og Simen Olafsen skal alle kastes utpå til Rekdal sine løver.

Rått parti

Strømmen er takknemlige for at Hamkam lar oss få lov til å møte dem nå. Vi er tross alt en motstander som kommer direkte fra en måneds opphold og tre uker ferie. Nesselquist er forberedt på at det blir rått parti og han vet at de fleste spillerne vil ha mer enn nok med å gjennomføre 45 minutter. På Briskeby har Hamkam holdt det gående siden januar, men vertene tar nok også sine hensyn, for selv om de har spilt en rekke internkamper, vil dette være den første treningskampen for dem også.

Det vil uansett bli interresant å se hvor mye trening faktisk har å bety, for det kan jo skje igjen at enkeltlag blir pålagt lange ufrivillige pauser gjennom sesongen. 

Treningskamper 2021

Strømmen skal spille følgende treningskamper før seriestarten mot Raufoss 15. mai

Søn 18. apr kl 16:00 - Hamkam på Briskeby

Lør 24. apr kl 14:00 - Grorud på Strømmen Stadion

Ons 28. apr kl 17:00 - FFK på Fredrikstad Stadion

Søn 02. mai kl 16:00 - Ull/Kisa på Jessheim Stadion

Lør 08. mai kl 16:00 - KFUM på Strømmen Stadion

Annonse: