Klart for årets siste "hjemmekamp"

Strømmen møter Grorud på Jessheim, i den 29. runden av OBOS-ligaen

Annonse:

Mangel på flomlys gjør at den siste hjemmekampen må spilles på Jessheim. Og det er jo ikke akkurat en uviktig kamp som står for tur. Det er bare seier som vil kunne være godt nok, og det er også det eneste en vil fokusere på mot Grorud.  Mendy er ute med karantene, men forøvrig er det bare langtidsskadde Bojang, Chaib og Bjørkkjær som ikke kan gi alt mot naboene våre i vest.

Grorud

Motstanderen i morgendagens viktige kamp har hatt litt av et år i 2021. Kjønø forsvant til Stabæk og Bergo kom inn. Tross gode prestasjoner ble Bergo byttet ut til fordel for sin assistent Gjønnes Nilsen, som også har levert gode resultater med laget fra Groruddalen. På spillersiden har Oscar Aga gjort seg fortjent til Allsvenskan-spill i 2022, men jakter først flere scoringer i OBOS-ligaen. Christos Zafeiris skal neste år dele garderobe med Torje Naustdal, men søker fortsatt noen flere nøkkelpasninger i OBOS-ligaen. Laget i gult og blått er «sikret» spill i neste års OBOS-liga og skal bare avslutte sesongen på en god måte, noe vi skal sette en stopper for. 

Strømmen

Strømmen har brukt både landslagspausen og den siste uken godt skal vi tro Nesselquist. Landslagspausen ble brukt til tre gode treningsdager etterfulgt av en etterlengtet frihelg for spillerne. Og i følge både spillere og trenere har den siste uken vært bra på treningsfeltet. 

«Vi har hørt i hele høst at vi er ferdige, men nå står vi her med to kamper igjen og alt å vinne. Med seier i morgen og resultater med oss står vi i en knallposisjon før siste runde. Det er motivasjonen før morgendagens kamp. Vi har en fantastisk mulighet til å greie noe ingen andre enn oss trodde var mulig» forteller en optimistisk hovedtrener. 

«Flere av spillerne er tilbake fra sykdom og småskader, og vi har for første gang i år kunne trent 11 mot 11 to ganger i løpet av en uke. Alt ligger tilrette for en ny opptur i morgen, og vi skal virkelig gi alt vi har», avslutter Nesselquist før han rusler hjemover med Jahn Teigen på høretelefonene. 

Hvordan få med deg innspurten

Kampen ses best på Jessheim Stadion, lørdag kl 15:00. Banen har en kapasitet på 4500, og det er fortsatt billetter igjen! Eurosport og Discovery+ viser også kampen.

Annonse: