Klart for brytekamp

Bortekamp mot Øygarden er ikke som andre kamper

Stang ut og bare to poeng på de siste fire kampene. Sist ble det et målløst oppgjør mot Kongsvinger hjemme på Strømmen. Til tross for et massivt overtak klarte en ikke å produsere tilstrekkelig med farlige målsjanser mot en lavtliggende tabelljumbo. Uten trepoengere klarer en ikke å holde stand plasseringsmessig heller og når vi nå tar fatt på siste tredjedel av sesongen er det "here we go again". Nå er det bare Kongsvinger og morgendagens motstander som befinner seg under oss, noe som betyr at tap ikke er et alternativ.

Strømmen

Foreløpig har en ikke fått kapitalisert nok på å ha en skadefri spillertropp og selv om prestasjonene til tider har vært bra har resultatene uteblitt. Denne uken har laget trent på Leirsund for å tilpasse seg til naturgresset på Ågotnes. Til tross for at strilene fikk lagt ny gressmatte i år er det ingen gangbar taktikk å legge opp til finspill langs bakken. Slaget kommer til å avgjøres i høyden og Strømmen har forberedt seg deretter. Håpet er å begrense graden av tilfeldighet og å være realistiske på hva det er som venter oss. Det er forventet at muskler og hodestyrke vil bli foretrukket foran teknikk og spilleforståelse, men Nesselquist har fortsatt noen timer å bestemme seg på.

K P
11 HamKam 22 26
12 Ullensaker/Kisa 22 26
13 Strømmen 22 25
14 Grorud 22 24

Øygarden

Øygarden er det laget som, i tillegg til Strømmen, gjorde flest utskiftninger i troppen før covid-19 ble en realitet. Endringene til tidligere Nest-Sotra stoppet derimot ikke opp etter den ufrivillige pausen. Siste endringer er Stava og Jablinksi inn for van der Spa og Hoel Andersen, i tillegg til at Mons Ivar Mjelde har erstattet Lazarro som hovedtrener. Mjelde rykket ned fra OBOS-ligaen med Åsane og skal nå forsøke å unngå den samme skjebnen med Øygarden. Da må han trolig ta mange av poengene på Ågotnes der laget har en sterk statistikk. Sist var det Ull/Kisa som ble for små, selv om de fikk et trøstemål i sluttminuttene. Kampen endte 2-1.

(artikkelen fortsetter under bildet)

OBOS-ligaen - 2020 - Runde 21

Innbyrdes oppgjør

Det eneste oppgjøret vi har spilt mot den nystartede klubben, endte 2-2. Ingen vakker fotballkamp og et flatterende resultat for Strømmen sin del. I morgen venter trolig mye av det samme.

Slik ser du kampen

Her er en oversikt over hvor du kan få med deg fredagens kamp.

• TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay