De é Åsane

Strømmen gjør seg klar til å møte årets overaskelseslag i OBOS-ligaen

Endelig ser det ut til at vi skal spille igjen. Etter flere utsettelser har det gått lang tid siden forrige oppgjør i OBOS-ligaen. Da gjør at det ikke noe at det kan bli tre kamper i den uken vi nå går inn i. Den første av dem går i Bergen. Åsane og LSK er de eneste lagene som har klart å vinne på Strømmen stadion i år. Etter begge disse kampene var det dommeren som stjal overskriftene, og da spesielt når de oransje var på besøk. Den gang endte det hele 0-3, noe som selvsagt nå må revansjeres.

Strømmen

Regelverket sier at bortelaget, ved flyreiser, må være på kampstedet seneste seks timer før avspark. Med kampstart kl 13:00 og for å unngå avreise midt på natten, er Strømmen dermed på plass i Bergen søndag kveld. En god oppladning er alltid viktig og spesielt nå som sesongen skal avgjøres. Etter å ha startet sesongen med elendige resultat på bortebane (0-1-7 på de åtte første kampene), har det deretter vært bedring å spore  (2-2-2 på de siste seks).  Nå gjenstår sesongens siste bortekamp og dermed også siste sjanse til å pynte på denne statistikken. Strømmen må klare seg uten Sverre Bjørkkjær, som fikk sitt fjerde gule kort mot Ull/Kisa. Nesselquist er klar på at de må tørre mye, selv om en møter et velspillende hjemmelag.

K P
8 KFUM 30 39
9 HamKam 30 39
10 Strømmen 30 35
11 Jerv 30 35

Åsane

Åsane har ikke spilt kamp siden 15. november. Femten av spillerne har siden da testet positivt på Covid-19, men heldigvis har ingen av dem vært alvorlig syke. Laget har bare kunnet trene sammen de siste par dagene og hvordan dette slår ut er det selvsagt ingen som vet. I forsvaret soner både Austevoll og Ueland karantene, i tillegg er trolig Wollen Steen fortsatt ute med skade. Fremover i banen har Åsane ligaens toppscorer, Henrik Udahl (18 mål ) og i tillegg har Lorentzen elleve fulltreffere før det gjenstår tre kamper av årets sesong.

(artikkelen fortsetter under bildet)

OBOS-ligaen - 2020 - Runde 29

Slik ser du kampen

Her er en oversikt over hvor du kan få med deg mandagens kamp.

• TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay