Først Kongsvinger, så ferie

2. runde i NM spilles lørdag kl 15:00 på Gjemselund

Se praktisk informasjon om kampen, nederst i artikkelen.

Ferien nærmer seg, men først er det en viktig cup-kamp som skal spilles. Motstander er Kongsvinger, som for tiden troner på toppen av sin avdeling i PostNord-ligaen. Onsdag fikk de to røde kort i førsteomgangen mot Fløya, men klarte likevel å komme tilbake fra 1-3 og sikre seg ett poeng i Tromsø. Kongsvinger har beholdt brorparten av spillerne fra laget som var tippet i toppen av fjorårets OBOS-liga og det ser ut til at Mæland og Vennberg har lyktes med å sette sammen et slagkraftig fellesskap. Selv om det ikke er mange som tror på en reprise av cup-eventyret i 2016, kunne Strømmen ikke fått en vanskeligere motstander, fra nivået under.

I år er alt mulig

Det er et spesielt år, også for norgesmesterskapet i fotball. De siste rundene spilles ikke før i 2022 og oppgjørene skal avgjøres ved trekning allerede fra 3. runde.  Alt nytt og spennende har vi jo lyst til å være en del av, så seier på Gjemselund er det eneste som gjelder. Som det høyest rangerte laget, skal dette også være mulig. Vi gir det i hvert fall ett hederlig forsøk, sier hovedtrener Nesselquist.

Ettersom kampen ble flyttet til lørdag, kan Torje Naustdal spille en siste kamp før han blir en del av troppen til FK Haugesund. Chaib er også tilbake etter noen uker med opphold og i tillegg har laget forberedt seg godt den siste uken.

2. RUNDE NM: KONGSVINGER IL - STRØMMEN IF LØRDAG 31. JULI KLOKKA 15:00

Denne fotballklassikeren i køppens andre runde spilles altså på Gjemselund førstkommende lørdag. De 79 kilometerne fra Strømmen til Kongsvinger gjør du unna på en time og syv minutter med bil. For strømlinger av den sosiale sorten anbefales tog. Avgang 12:15 fra Lillestrøm stasjon, ankomst Kongsvinger 13:22. (retur 17:41). Ta gjerne en brus eller liknende på Garcon (stasjonen) fra klokka 11:00.

På Gjemselund er det Inngang C som gjelder for bortepublikum. Dette er på langsiden nærmest riksveien.

Elektroniske billetter kjøpes her