Kurucay på plass

Stopperkjempen er strømmenspiller

Annonse:

Hasan Kurucay er siste brikke i puslespillet til Ole Martin Nesselquist. Den dansk-tyrkiske 22-åringen er født og oppvokst i Odense, med OB som moderklubb. Hasan ble ansett som et dansk stortalent, men valgte tidlig å spille fotball i Tyrkia. I sitt andre hjemland fikk han kamper for det nasjonale U17-, U18-, U19-, U21- og U23-laget. 

Til Norge

Før sesongen 2019 dro Kurucay tilbake til Danmark, men det gikk ikke lenge før Florø ble neste stoppested. Der ble han én av fire unge danske spillere. Den høyreiste midtstopperen ble raskt en sentral spiller i et nykomponert florølag og viste raskt at det var snakk om en spiller litt utenom det vanlige. Nå blir det altså et nytt opphold i Norge, denne gang på et nivå som er litt nærmere der han hører hjemme. 

Treningsopphold

Det var etter et treningsopphold i vinter at klubben og spilleren ble enige om å utforske et samarbeid. Kurucay ønsker å ta det neste steget i sin karriere, og Strømmen vil gjerne dra nytte av hans ferdigheter. Hovedtrener Nesselquist smiler lurt og håper at den hurtige nysigneringen også skal kunne bidra med målpoeng på dødballer.

Første mulighet til å se Hasan rage høyest på en corner, er mot Øygarden på direktesport.no. Avspark tirsdag 25. februar kl 15.00

Velkommen til Strømmen Hasan! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: