Låner ungt talent fra LSK

Alexander Hrcka skal jakte OBOS-minutter og målpoeng

Skedsmo-gutten spilte ti kamper for LSK i 2020 før en skade satte ham på sidelinjen. 19-åringen trener igjen for fullt og håper på flere kamper i OBOS-ligaen, men nå for Strømmen. Selv om overgangsvinduet er stengt er det fortsatt mulig for klubber å benytte den nasjonale utlånsordningen for unge spillere.  I tillegg til å komme seg nærmere en førsteellever håper han også at et miljøskifte skal gi god effekt. Han er, som alle andre, lei av den kjedelige og monotone covid-tilværelsen til fotballspillere og ser frem til å få oppleve noe nytt.

Nesselquist får flere alternativer

Vår hovedtrener ønsker å bli enda bedre kjent med Sannes Hrcka, men vet at det er en spiller som kan true bakrom, og som spiller med høy intensitet. Med et tett kampprogram vil det bli viktig å ha ekstra dekning, og konkurranse om plassene skal det jo være i en OBOS-klubb.

Alexander er barndomskamerat og like gammel som Lasse Nordås. Han synes det er veldig kult at Lasse ble hentet til Bodø/Glimt og tar veldig gjerne over draktnummeret til kompisen, men ytterligere sammenligninger eller paralleller stopper der.

Første mulighet til å se Hrcka i strømmendrakt er i treningskampen mot Moss førstkommende torsdag.