Lasse er proff

Målbevisst jobbing gir fortjent kontrakt

Lasse Nordås (18) kan fra i dag av kalle seg profesjonell fotballspiller. I vinter signerte Lasse en amatørkontrakt med Strømmen, men det ble raskt klart at det ikke kom til å stoppe der. Etter flere gode prestasjoner og med en rivende utvikling, er det eneste riktige at Lasse nå flyttes over på A-lista til klubben. Det betyr profesjonell kontrakt og en klar ambisjon om å ta nye steg, i grått. Med en avtale som løper i 25 måneder har både klubb og spiller satt seg i en god posisjon for fremtiden. Forhåpentligvis vil den hardtskytende venstrefoten bli et fryktet våpen for OBOS-keepere allerede i 2020.

Hovedtreneren liker det han ser

Ole Martin fikk tidlig sansen for den lange angrepsspilleren, og er glad for at en lokal unggutt blir belønnet med profesjonell kontrakt.

"Utviklingen han viste fra januar til mars, samt arbeidet han har lagt ned i Corona-perioden gjør at vi nå har enda større tro på han som spiller. Nå må han jobbe riktig og hardt i fremtiden, så vil han også få rikelig med muligheter på høyt nivå " sier Nesselquist om Nordås.

Med fortid i LSK

Fargene skjemmer ingen, selv ikke med en oppvekst i gult og sort. I Lillestrøm har Nordås gått den gode skole og LSK har vært en viktig part i denne avtalen.

Gratulerer Lasse!