Lillevik er klar for Strømmen

Målvakten har i dag signert en 2-års avtale

Simen Lillevik Kjellevold har vært Stabæk sin eiendom de siste 3,5 årene, men nå blir det Strømmen og spill i OBOS-ligaen. 25-åringen er fra Innvik, nesten helt innerst i nordfjorden. Lillevik startet fotballkarrieren i Vikane, der han også debuterte i seniorfotballen, i 6. divisjon. Deretter gitt turen til Stryn og Førde før han signerte for Stabæk i 2016. På denne reisen har målvakten rukket å spille kamper på alle de 7 øverste nivåene i Norge.

Kamptrening

Kamper i OBOS-ligaen fikk Lillevik i 2017 på utlån til Kongsvinger. I Stabæk var det hard konkurranse om den ene plassen mellom stengene, og Lillevik måtte nøye seg med 2 kamper i Eliteserien. Nå gleder han seg til å spille kamper regelmessig og til å utvikle seg videre som keeper. Teamet i Strømmen virker lovende, og de ønsker å utvikle moderne keepere. At det både er en profesjonell holdning og en munter tone i treningshverdagen passer meg godt, sier Lillevik.

Simen Lillevik hjemme i det som fortsatt betegnes som "Flo-land" i fotballmiljøet

Vi har fått en tydelig keeper med gode lederegenskaper, sier en uvanlig fornøyd Nesselquist. Hovedtreneren har ikke hatt hodebry av å mangle keepere, og den siste uken har vi skjønt hvorfor.

Mote

Lillevik vokste opp med Sacco AS i nabolaget, men har latt seg påvirke mer av andre firmaer i regionen. Langs fjordarmen i Stryn finner vi nemlig opphavet til både Ricco Vero, Skogstad og Moods of Norway. Selv om keeperspiren hadde flere lokalproduserte sittesekker på gutterommet i Innvik, lærte han tidlig at det var viktig å være pen i tøyet. Dermed glir han rett inn i forfengelighetens mekka på klubbhuset i Strømmen.

Vi gleder oss til å se den blide nysigneringen i aksjon mot HamKam i morgen kl 13:00, innendørs i LSK-hallen. Strømmen IF ønsker Simen velkommen på laget!