Spennende start på OBOS-ligaen

Kisa og Kåffa blir Strømmen sine to første motstandere når seriefotballen igjen får lov til å rulle.

I går ble terminlisten for de 12 første rundene publisert og Strømmen er fornøyd med utfallet. Det var viktig å få hjemmekampen mot LSK i September. Det betyr at det kan være mulig med tilskuere, samtidig som at problemet med flomlys ikke vil gjøre seg gjeldende. At det blir to lokale oppgjør den første helgen, er også fint. Vi vet at dette trolig blir jevne oppgjør, som vi håper å kunne få bikket i riktig retning. Det blir også midnattsol over Alfheim, når de røde og grå tar turen til Nordens Paris 13. juli. Se hele oppsettet til Strømmen nederst i artikkelen.

Småfornøyd hovedtrener

Selv om det er mye å glede seg til i 2020 er naturlig nok det sportslige apparatet og A-lagets spillere klart mest opptatt av den første kampen. Ull/Kisa på Jessheim Stadion fikk hovedtrener Ole Martin Nesselquist til å dra på smilebåndet når vi intervjuet den kampkåte mossingen.

Intervju med Ole Martin Nesselquist

"Det er fint å starte med et lokaloppgjør mot et lag jeg anser for å være veldig jevne med oss selv. De vil sikkert ha et lite favorittstempel når de er på Jessheim, men det favorittstempelet er vel mindre enn i fjor. Og da fikk vi med oss poeng, kanskje noe heldig" sier Nesselquist.

"Ellers er jeg lite opptatt av terminlisten. Vi spiller mot alle uansett og denne sesongen blir uansett annerledes. Det blir en utrolig morsom sesong, og vi skal gjøre alt vi kan for å vinne hver gang" fortsetter han.

Men oppkjøringen må vel gjøres litt annerledes nå enn vanligvis?

"Ja, det må den. Den er for det første mye kortere, men det er også en tøffere start på sesongen enn vanlig. Seks kamper i juli i tillegg til potensiell cup. Det krever mye, og vi har kortere tid enn vanlig på å gjøre spillerne klare. Samtidig, det er en god utfordring å få. Vi som trenerteamet må prestere på høyt nivå, og spillerne må være profesjonelle i alt de foretar seg. Kosthold, søvn og væske. I tillegg til trening, selvsagt. Når vi får til dette vil vi greie oss veldig bra"

Nå har du truffet alle spillerne igjen, hva er status?

"Status er at det er veldig positivt. Stort sett alle ser veldig bra ut, og de har trent utrolig godt. Grunnlaget for å få maksimalt ut av de neste fire ukene er definitivt tilstede. Det også vært veldig godt å være tilbake på treningsfeltet med spillere du er glad i og har savnet. I tillegg til trenerteamet, selvsagt"

Dette blir fortsatt tidenes sesong i OBOS-ligaen?

"Ja. Definitivt." avslutter Ole Martin Nesselquist.

Strømmen sine 12 første kamper

03.07 - Ull/Kisa (B)
06.07 - KFUM (H)
13.07 - Tromsø (B)