Lokal unggutt på plass

Tobias Myhre har i dag signert for Strømmen IF

Tobias (18) har gått gradene i Lørenskog og har lagt ned mange timer på akademiet til vår naboklubb. I tillegg er han nå inne i sitt tredje år på WANG, der han har fotball som sin spesialisering. Myhre fikk sin debut i Norsk Tipping-ligaen i 2019 og planen var å ta videre steg gjennom spill for A-laget i 2020. Covid-19 satte en derimot en stopper for 3. divisjon denne sesongen og unggutten har dermed ikke spilt en tellende fotballkamp siden november i fjor.

Høyt tempo

Ettersom det i år ikke er mulig for breddespillere over 20 år å trene med kontakt har treningstilbudet til Tobias vært med juniorlaget til Lørenskog. Når hverdagen nå blir med gode OBOS-spillere i Strømmen håper han å raskt kunne ta nye steg. Midtbanetalentet har allerede deltatt på noen treninger og sier dette om sine nye lagkamerater. "Det merkes at en spiller med bedre spillere og at det generelt er et mye høyere tempo på alt som skjer på treningene. Heldigvis har det vært en veldig imøtekommende spillergruppe som det har blitt veldig enkelt å bli en del av. Nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen."

Håpefull hovedtrener

Ole Martin Nesselquist sier dette om nysigneringen: "Tobias er en lokal gutt som ligger langt fremme på forståelse. Han har gått en god skole i Lørenskog, og med årets situasjon i breddefotballen passer det godt å få han inn i vår treningsgruppe for å se hvor stor læringskurve han vil få. Nå får han en veldig god treningshverdag, og vi gleder oss til å se utviklingen hans videre".

Tobias Myhre har fått spillertrøye nr 25.

Velkommen til Strømmen!