Lokaloppgjør mot Ull/Kisa

"Cup-finalene" kommer på rekke og rad.

Dårlig uttelling

Etter et forsmedelig tap mot Grorud på onsdag er det en revansjelysten gjeng som nå forbereder seg til Kisa. Kampen mot Grorud ble først jevn etter at vi ble redusert til 10 mann på merkelig vis. Vi hadde derimot ikke klart å opparbeide oss en fordel i scoringsprotokollen, og da ender det ofte med tap. Vi går også derfor en nervepirrende avslutning i møte.

K P
9 HamKam 28 35
10 Ullensaker/Kisa 28 32
11 Strømmen 27 31
12 Stjørdals-Blink 27 31

Strømmen

Nesselquist må klare seg uten Kurucay og Kjellevold, som begge soner karantene. Det betyr at det blir debut for Clement Buhake mellom stengene, noe vi alle ser frem til. Med bare to dagers pause mellom kampene har fokuset vært på neste kamp. Vi vet at laget er godt nok til å ta tre poeng om en leverer på tilnærmet sitt beste. Det er derfor viktig å forstå at det "bare" er dette som skal til. Det er opp til oss selv, og med tanke på at en tapte et jevnt oppgjør på Jessheim med hele 4-0, bør det ikke stå på motivasjonen.

Det blir tett og jevnt som vanlig, men vi må bare fokusere på prestasjonene som vi er avhengige av for å oppnå et godt resultat - sier Nesselquist.

Ull/Kisa

Kisa har denne sesongen vært det laget det har vært vanskeligst å spå. Etter at de slo Ranheim 3-2 i Trondheim tapte de mot Raufoss (1-4), Øygarden (1-2) og Tromsø (0-7). Deretter ble det ny seier hjemme mot Ranheim. Etter en ny dårlig periode ble det i forrige kamp, seier hjemme mot LSK. Vi vet med andre ikke hva det er som venter oss på lørdag.

(artikkelen fortsetter under bildet)

OBOS-ligaen - 2020 - Runde 28

Innbyrdes oppgør

Vi velger å bare fokusere på det siste innbyrdes oppgjøret, for det må revansjeres. Kisa tapte sjansestatistikken men vant allikevel 4-0 på Jessheim. Denne gangen går vi for stang INN.

Slik ser du kampen

Alle fotballkamper er best på stadion. Det finnen fortsatt mulig for hjemmesupportere og nøytrale til  å kjøpe billetter til kampen mot Ull/Kisa. Om du ikke skal være tilstede er dette en oversikt over hvor du kan få med deg lørdagens kamp:

• TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay