Målløst etter sjansebonanza

Strømmen - Ranheim endte til slutt med 0-0 og poengdeling

Annonse:

Det var to lag i poengnød som braket sammen på Strømmen Stadion. Ranheim fordi de har ambisjoner om opprykk og Strømmen fordi årets første seier har latt vente på seg. Derfor var det nok ingen av lagene som var helt fornøyd med poengdeling, selv om det for begges del fort kunne ha endt uten noe som helst.

Første omgang

I noen jevnspilte åpningsminutter fikk begge lag et par nesten-sjanser, og Strømmen presset frem flere returer fra Ranheim sin sisteskanse. Mot slutten av omgangen var det gjestene som hadde initiativet i kampen og Lillevik måtte hente frem noen fine redninger. Varmt var det og det smakte nok godt med et avbrekk fra fønvinden i pausen.

Sjanser i begge ender

Ranheim fortsatte å spille mot et lavtliggende Strømmen, men det første kvarteret etter hvilen uteble de store sjansene. Halvveis i omgangen vant derimot Cheng en ball på venstresiden og fant Bojang på åpen kasse. Dessverre skled det harde innlegget av foten og på utsiden av stolpen. Deretter blokkerte Lillevik fra kort hold, etter et fint gjennomspill og han hadde også flere andre gode involveringer. Med bare minutter igjen å spille fikk Callaku kampens største mulighet, alene mot keeper. Ballen, som trillet sakte i retning det åpne målet,  traff derimot saftflasken til målvakten, som stod plassert på utsiden av stolpen. Dansken skulle selvsagt ha hatt frispark i avslutningsøyeblikket, men i stedet setter Ranheim i gang spillet. Ballen ble spilt raskt i lengderetning og noen trekk senere ble det avsluttet kontant fra innenfor 16-meteren. Lillevik sine fingertupper lurte derimot ballen i tverra, og det endte målløst.

Progresjon 

Vi ser gradvise forbedringer for hver uke som går og når Lillevik spiller som i dag, blir det også ofte poeng. To uker landslagspause skal benyttes god, og så er det Hamkam på Briskeby. 

Annonse: