Midtstopper på plass

Simen Olafsen har signert en 2-års avtale med Strømmen

Annonse:

Simen Olafsen er 24 år og kommer til Strømmen fra Levanger, en klubb han signerte for i 2019. Den tidligere vålerengaspilleren har også vært innom Follo og college-fotball i USA. Under tiden i vålerenga ble det dessuten spill for flere årganger av Norge sine aldersbestemte landslag. Høsten 2020 ble han lånt ut til Hødd i forbindelse med sluttspillet i PostNord-ligaen, men fra i dag er han altså strømmenspiller. Der er målsetningen å spille seg til en av plassene i midtforsvaret. 

Borte bra, men hjemme best

Etter at det ble gjort store endringer av troppen før sesongen i fjor, var det bare planlagt mindre endringer i 2021. Det har derimot lenge vært klart at Hasan Kurucay ville bli solgt og det har derfor pågått et nitidig arbeid med å finne hans erstatter. Resultatet ble en hjemvendt oppegårdsgutt, som etter syv år på reisefot er glad for å være tilbake i hovedstaden. Der skal det spilles toppfotball på Strømmen og nå gleder han seg stort til å komme i gang. 

Håpefull Nesselquist

Vår hovedtrener mener å ha fått ferten av noe spesielt og han ser frem til å finjustere på en hurtig og fysisk robust stopper. Simen er også en ledertype, og var kaptein i Levanger forrige sesong. Simen er klar på at det er medspillerne som er hans viktigste ressurser på banen og må derfor taes godt vare på. Akkurat det tror vi den blide lysluggen har gode forutsetninger for å lykkes med. 

Simen får drakt nummer 26 i sesongen 2021. Velkommen skal du være Simen!

Annonse fra Obos-ligaen: