Mikalsen klar for Strømmen

Kommer fra Hamkam og er klar for sesongoppkjøringen til OBOS-ligaen 2021

Annonse:

William Moan Mikalsen (20) har i dag signert en avtale som gjør han til strømmenspiller de neste to årene. Strømmen forsøkte også å få signaturen til den William i sommer, men da endte han opp med å signere for Hamkam. Nå blir det heldigvis grått antrekk for den løpsvillige midtbanespilleren. 

Kommer fra norges beste utviklingsmiljø

William gikk en god skole i Bodø-Glimt og har akkurat den profilen Nesselquist var på utkikk etter. En allsidig spiller med løpskraft, god teknikk og forståelse. At han i tillegg kan spille i flere posisjoner er et åpenbart pluss. Det er likevel rollen som indreløper han er tiltenkt, og da passer det også bra at han legger beslag på drakt nr 7. Nesselquist er fornøyd med at en spiller med referanser fra norges beste utviklingsmiljø blir en del av spillergruppen. Vi har fra før mange unge spillere som er villige til å fly gjennom vegger for å bli fotballspiller og William kommer til å passe godt inn i et slikt miljø, sier en fornøyd hovedtrener

På boligjakt

Vår nye nummer 7 skal først og fremst fokusere på fotballen når han nå flytter til Strømmen, men vil også se på andre aktiviteter for å fylle opp dagene. Det er aktuelt med både skole og ekstrajobb, men først handler det om å komme seg på plass. Om han ikke hadde hatt fotballen ville valget trolig falt på fly og luftfart, så kanskje det dukker opp et ledig krypinn i nærheten av flystripa på Kjeller. 

Strømmen ønsker William hjertelig velkommen til sesongoppstarten på torsdag!

Kurucay går motsatt vei

Hasan Kurucay går samtidig motsatt vei og får med det Briskeby som sin neste hjemmebane. Hasan hadde en fin sesong for Strømmen i 2020 og får nå muligheten til å ta neste steg som helttidsspiller på Hamar. Vi ønsker vår dansk-tyrkiske venn lykke til!

Annonse fra Obos-ligaen: