Mørke skyer over midnattssolen

Tap 1-0 i oppgjøret mot Tromsø på Alfheim

Annonse:

Etter en sjansefattig og jevnspilt start på kampen får Tromsø den første avslutningen på mål. Simen Lillevik må i full strekk, men avverger skuddet fra innenfor 16-meteren. Like etterpå er Kjell Rune Sellin alene igjennom og takles langt inne i feltet. Alle forventer en straffe, men det blir med forventningene. Griseheldige, skriver Nordlys om da Tromsø kom seg unna med udåden. Strømmen på sin side har fått det første frustrasjonsfrøet plantet og Sellin må ikke lenge etterpå forlate banen med en skade. 

Rødt kort

Lillevik er god på Alfheim og gjør en ny fin redning på en avslutning fra hjemmelaget. Deretter ender en dårlig bakoverpasning opp med at Andresen takler Kitolano på vei igjennom. Forventningene kommer på nytt og denne gang leveres det. Vår nummer 23 må ta en tidlig dusj og Strømmen er redusert til 10 mann. Kamper med 11 mot 10 blir ofte kjedelige og slik ble det også i dag. 0-0 står seg til pause.

Godt organisert

I andre omgang er det Strømmen som starter best og de første minuttene foregår de meste på Tromsø sin banehalvdel. Etterhvert klarer dog vertene å spille seg høyere i banen, men til tross for undertallet føler Strømmen at de har god kontroll på det som foregår.  Etter at timen passeres blir et hjørnespark klarert til Kitolano som får ligge alene på 20 meter. Med to touch klarer han å avslutte i mål, via et strømmenben. 1-0 og Strømmen må forberede en sluttspurt. Etter en periode der Strømmen fortsetter å ligge lavt og spille kontrollert blir det gradvis ofret mer fremover i banen. Dette betyr selvsagt bedre plass for Tromsø, som bør doble ledelsen når Ahamed mottar ballen, med bare en forsvarer mellom seg og målet. Magnus Tvedte agerer derimot som en målvakt og avverger med en benparade. 

Misfornøyde men ikke motløse

Det siste kvarteret klarer Strømmen å løfte seg høyere i banen og på en annen dag kunne en kanskje ha fått betalt for forsøkene. Kampen ebber ut i takt med den økte frustrasjonen og det ender med tap i Tromsø. 

Etter kampen er det en misfornøyd spillergruppe som føler at de har levert bra under til dels dårlige arbeidsforhold. Det lover godt at det allerede nå er fokus på neste kamp, for gode lag vil få betalt over tid. Det er Åsane som er neste motstander og de kommer til Strømmen mandag om en uke.

I dagens kamp fikk Martin André Sjølstad sin debut for Strømmen IF.

Kampfakta

3. runde, OBOS-ligaen
Mandag 13. juli kl 18.00, Alfheim Stadion
Tromsø - Strømmen 1-0 (0-0)

Strømmen:  Simen Lillevik Kjellevold - Sverre Bjørkkjær (Tega George fra 87. min), Hasan Kurucay, Pål Steffen Andresen (K), Morten Renå Olsen - Torje Naustdal, Mats André Kaland, Morten Bjørlo (Brede Sandmoen fra 87. min) - Lasse Nordås (Magnus Tvedte fra 37. min), Kjell Rune Sellin (Håvard Segtnan Thun fra 27. min), Youssef Chaib (Martin André Sjølstad fra 87. min).
 
Mål av: 1-0 Eric Kitolano (64. min)
Dommer: Ole-Aleksander Ekeli Vale
Gule kort: Torje Naustdal, Youssef Chaib og Magnus Tvedte. Ruben Yttergård Jensen
Røde kort: Pål Steffen Andresen (35. min)
Tilskuere: 200

 

Annonse fra Obos-ligaen: