Morten Bjørlo er strømmenspiller

Ny midtbanespiller i grått og rødt

Annonse:

Morten Bjørlo har signert og blir Strømmen sin nr. 11 i sesongen 2020. Bjørlo sin ungdomsklubb var Staal Jørpeland. Etter et kort opphold i Sola, dro han til Egersunds i 2016. Sesongen 2018 spilte han for Nest-Sotra i OBOS-ligaen før han i fjor dro tilbake til tigrene på sørlandet.

Fint treningsopphold

Bjørlo hadde flere interesserte klubber, men etter et treningsopphold i november var det fristende å velge Strømmen. 24-åringen tror at han vil passe godt til Strømmen sin måte å spille fotball, og han har fått et godt inntrykk av lagkamerater og trenerapparat. Det er som indreløper han føler seg hjemme, men har også de siste sesongene spilt flere kamper som vingback og kant. Nå er derimot klar for å krige seg til en plass sentralt i banen på Ole Martin Nesselquist sitt lag.

Fornøyd trener

Hovedtreneren er godt fornøyd med den nye signeringen. Bjørlo er som skapt for rollen som indreløper i vår 4-3-3 formasjon, sier en smilende Nesselquist. En kvikk og fremoverrettet indreløper er viktig for vårt offensive spill. Nesselquist er derfor veldig fornøyd med at navnet som stod øverst på listen, nå er å finne på en strømmenkontrakt.

Vi ønsker Morten Bjørlo velkommen til Strømmen IF!

Annonse fra Obos-ligaen: