Morten Renå Olsen klar for Strømmen

Den unge venstrebacken er klar for å ta nye steg i 2020

Annonse:

Strømmen IF er i dag kommet til enighet med både spiller og tidligere klubb. Det betyr at enda en ung og spennende spiller er på plass i det som kan bli tidenes sesong i OBOS-ligaen.

Renå Olsen ble Stabæk-spiller som 15-åring og har hatt gode utviklingskår i bærumsklubben. Som elev på NTG og spiller på akademiet til Stabæk har det meste handlet om fotball i ungdomsårene til Morten. Opprinnelig var han midtbanespiller, men i en juniorkamp mot Lørenskog stod laget uten backer. Som den eneste venstrefota spilleren, var debuten på venstreback ikke til å unngå - og der ble Morten værende. Så langt har dette resultert i landskamper for både Norge G18 og G19. 

Erfaring fra OBOS-ligaen

De seneste to sesongene har Renå Olsen vært på utlån. Først et halvt år i HamKam, før han spilte hele sesongen for Notodden i 2019. Før sesongen 2020 ble han tilbudt ny kontrakt av Stabæk, men etter å ha fått smaken på fast førstelagsspill ville han prøve noe nytt. På Strømmen var kjemien på plass fra første dag, noe både klubben og spilleren er glade for i dag. 

Ole Martin Nesselquist har hatt travle dager med mange nye signeringer, men nå begynner brikkene å falle på plass. Med Renå Olsen har vi fått en kvikk og god venstreback, som vil tilføre mer fart i vårt offensive spill. Han gleder seg til å se mer av spilleren, som trente med Strømmen den første uken av året.

En graabein i grått

Morten har blitt tildelt drakt nummer 3 og smiler mens han drar på seg sine nye farger. Det er selvfølgelig viktig å få godfølelsen, og i grått er det jo lett å ta seg bra ut. Dette bør jo virkelig gjelde for en spiller med røtter fra Sætre IF Graabein. Vi tror ihvertfall at dette blir en god match. Velkommen til Strømmen!

Annonse fra Obos-ligaen: