Møter FFK onsdag

I den 24. runden av OBOS-ligaen reiser Strømmen til Fredrikstad

Annonse:

Strømmen har ikke gitt opp håpet om å bli værende i OBOS-ligaen. Fredrikstad på sin side, har øynene rettet mot Eliteserien. Det er med andre ord topp mot bunn på Fredrikstad Stadion, men i OBOS-ligaen har dette som kjent ingen ting å bety. Strømmen trenger poeng og har klare ambisjoner om å ta med seg flere av disse på bussen hjem fra tidligere Østfold. 

I forrige runde fikk Strømmen dårlig betalt for prestasjonen i 2-2 kampen mot Sandnes Ulf. Det er vanskeligere å skape resultater i motbakke, men Nesselquist kommer aldri til å slippe foten fra gasspedalen. Skader og karantener påvirker alltid laguttakene, men nå er også behovet for endring en vesentlig faktor. Det holder ikke å avslutte sesongen med syv uavgjorte kamper, så seieren må snart komme. 

Nesselquist liker det han ser på treningene om dagen og forventer at de som får sjansen også tar den. Blant våre tre tidligere FFK-spillere er det bare Hagen som blir med laget på bussen østover. Kaland er tilbake i trening mens Chaib, i sammen med Bjørkkjær og Bojang, er ute resten av sesongen. 

Fredrikstad

FFK kommer fra en sterk seier 1-0 på Jæren, men de to foregående kampene har endt med 1-1 hjemme mot Raufoss og tap 3-0 borte mot Stjørdals-Blink. Til tross for en litt dalende formkurve er FFK på ingen måte hektet av i kampen om direkte opprykk. De har fire poeng opp til Aafk, som også kommer på besøk til Fredrikstad i runde 28. I kampen mot Strømmen soner Lindstrøm for gule kort, men ellers har Bjørn Johansen en bred tropp å plukke fra. Det motsatte oppgjøret endte 1-1 på Strømmen Stadion i juli. Den gang var det høy temperatur, og da ikke bare i luften. Vi forventer ikke noe annet nå.

Kampstart er 18:00 og om du ikke tar turen til Fredrikstad kan kampen følges på Eurosport + og Discovery+.

Annonse fra Obos-ligaen: