Møter Hamkam på Briskeby

Strømmen drar til hedmarken på poengjakt

Annonse:

Covidpause

Ettersom en spiller på Grorud testet positivt på Covid-19 har Strømmen ikke spilt kamp siden Sogndal var på besøk. Pausen føltes på ingen måte kjærkommen, da laget hadde prestert godt i en lengre periode. Da Jerv måtte i karantene gikk de fra 5 strake tap, til 4 strake seiere. De klarte altså å bruke pausen til å snu en negativ trend. Vi derimot, vil ikke at noe skal endres, vi ønsker bare å fortsette der vi sluttet. 

Et annet lag som er fornøyd med at ting består, er Hamkam. På Hamar snakker de mye om "Reka-tabellen", for Lillestrøm og Sogndal er de eneste som har tatt flere poeng enn Rekdal, etter at han tok over roret 18. august. Det betyr samtidig at de på Briskeby nå har flyttet fokuset oppover på tabllen, noe Nesselquist trolig har en plan for å utnytte.

Strømmen

Først litt fri og deretter en god treningsuke. Slik har inngangen vært for et Strømmen som jager flere poeng. Til tross for bare to tap på de seneste 10 kampene er det status quo når det kommer til tabellplassering. Det betyr, ikke uventet, at det heller ikke denne sesongen er rom for å slippe ned skuldrene og bare nyte fotballen. Det blir en knallhard kamp, helt inn. 

Nesselquist rår over en skadefri tropp, noe som vil komme godt med når to hengekamper nå skal hentes inn. Vi trives med å spille mange kamper og gleder oss til mye fotball de neste par ukene, sier en uvanlig rastløs hovedtrener.

K P
8 KFUM 30 39
9 HamKam 30 39
10 Strømmen 30 35
11 Jerv 30 35

Hamkam

Det er har skjedd mye på Hamar og det er et tilnærmet nytt Hamkam som tar i mot oss på Briskeby. I det forrige oppgjøret, for bare 8 uker siden, vant vi komfortabelt 3-0 mot en til tider tannløs motstander. Siden den gang har Hamkam spilt elleve kamper, med resultat 7-2-2. Når vi nå entrer banen tror vi at Rekdal bare mønstrer tre av spillerne fra oppgjøret på Strømmen. På hjemmebane har Kamma vunnet de fire seneste kampene. Det gir derimot bare ekstra motivasjon for Strømmen, som etterhvert har levert sterkt på bortebane.

(artikkelen fortsetter under bildet)

OBOS-ligaen - 2020 - Runde 27
OBOS-ligaen - 2020 - Runde 27

Innbyrdes oppgør

Strømmen har de seneste årene hatt et godt tak på Hamkam og har bare tapt ett av de seneste syv oppgjørene:

16.09.2018 Strømmen - Hamkam 3-0
27.10.2019 Hamkam - Strømmen 1-2
28.04.2019 Strømmen - Hamkam 0-0 
16.09.2018 Strømmen - Hamkam 3-2
05.05.2018 Hamkam - Strømmen 3-2
31.08.2014 Strømmen - Hamkam 6-1
22.06.2014 Hamkam - Strømmen 1-1

Slik ser du kampen

Her er en oversikt over hvor du kan få med deg søndagens kamp.

  • TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay

Annonse fra Obos-ligaen: