Møter Jerv

Strømmen lader opp med en busstur til Grimstad.

Annonse:

Strømmen var det første laget i årets OBOS-liga som spilte uavgjort mot Ranheim. I en god førsteomgang var det desverre bare Lasse Nordås som fikk uttelling på en av sjansene sine. Etter pause slo Ranheim tilbake og til slutt må begge lagene bare akseptere at uavgjort var et rettferdig resultat. Det betyr samtidig at det er stor forskjell på hjemme -og bortebane. I Trondheim var Strømmen sjanseløse når Ranheim vant 5-1. Nå venter Jerv, et lag Strømmen slo komfortabelt 5-2 hjemme. 

Strømmen

Det ble et dyrekjøpt poeng mot Ranheim når både kapten Kristian Jahr og midtstopperkollega Hasan Kurucay måtte forlate banen med skade. I tillegg fikk Torje Naustdal sitt fjerde gule kort og må sone karantene. Det betyr at Nesselquist må gjøre mange endringer på laget som møter Jerv. Et vanskelig laguttak, sier hovedtreneren som gikk i tenkeboksen mens spillerne ble innvilget en to dagers høstferie. Det er heller ikke blitt mye analyse av motstanderne ettersom det er ventet at hjemmelaget gjør store forandringer.

Strømmen har signert de talentfulle 18-åringene Tobias Myhre og Brage Naustdal denne uken og sistnevnte er også med i kamptroppen mot Jerv. 

K P
11 Åsane 13 16
12 Raufoss 13 15
13 Strømmen 13 13
14 Sandnes Ulf 13 13

Jerv

Sørlendingene har vært igjennom en 10-dagers karantene etter at en spiller testet positivt for Covid-19. Karantenen gjorde at kampene mot Hamkam, Ull/Kisa og Lillestrøm måtte utsettes. Tre ekstra kamper i et allerede tett kampprogram er definitivt ikke gunstig for Arne Sandstø sine gutter. Med fem strake tap ga den ufrivillige pausen dem dog en mulighet til å tenke nytt og å omgruppere. Pausen har blant annet gjort at flere av spillerne nå er tilgjengelige og Sandstø har også fått tid til å tenke ut nye løsninger og systemer. Det er derfor vanskelig å spå hva som møter Strømmen på naturgresset i Grimstad, men at de har lært en lekse må en kunne forvente. Campos soner karantene for vertene og det blir trolig et gjensyn med Norheim, som gikk fra Strømmen til Jerv før sesongen. 

 

(artikkelen fortsetter under bildet)

OBOS-ligaen - 2020 - Runde 19
OBOS-ligaen - 2020 - Runde 19

Innbyrdes oppgjør

De siste 5 oppgjørene i Grimstad har endt med 1-3-1, noe som kan indikere at det blir et jevnt oppgjør.

30.08.2020 Strømmen- Jerv 5-2
04.08.2019 Strømmen- Jerv 3-1
07.04.2019 Jerv- Strømmen 1-1
23.09.2018 Jerv- Strømmen 1-0
13.05.2018 Strømmen- Jerv 2-3

 

Slik ser du kampen

Her er en oversikt over hvor du kan få med deg fredagens kamp.

  • TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay

Annonse fra Obos-ligaen: