Møtte verdige vinnere av OBOS-ligaen

En lang sesong er endelig over, men snart skal vi begynne å glede oss til OBOS-ligaen 2021.

Yttergård Jensen med beviset på at Tromsø er seriemestere

Den første halvtimen var det åpenbart at det var slitne hjemmeben som skulle forsøke å hamle opp med uthvilte seriemestere. En marginal avgjørelse i forkant av 0-1 så derimot ut til å irritere litt energi inn strømmenlaget, som får to store muligheter før omgangen er ferdigspilt.

Avgjørende kvalitet

En kamp uten mye å spille om gir muligheten til å vise karakterstyrke. Etter hvilen fikk da ogse se nettopp det.  Strømmen dominerte mye av banespillet og i lange perioder så det ut som at det var vi som hadde mest å gi.

Det var bare en god sisteskanse og velvillige stolper som nektet utligningen, men med stadig større risiko fremover går det jo som det ofte gjør. Brått var det 0-3 uten at bortelaget egentlig hadde produsert et eneste angrep i andre omgang.

Jonathan Valberg blir byttet inn og på et hjørnespark ruver han høyest. 1-3 og nytt håp.

(se Valberg sitt første mål for Strømmen)

Strømmen er veldig nærme ved flere anledninger, men en kontring og litt god kvalitet senere og bortelaget har fått sin fjerde nettkjenning.

K P
8 KFUM 30 39
9 HamKam 30 39
10 Strømmen 30 35
11 Jerv 30 35

Topp ti

Til tross for tap i siste hjemmekamp ender Strømmen sesongen på en 10. plass. Det er lett å si seg fornøyd med en slik sluttplassering, men vi har ambisjoner om noe mer. Vi sees neste sesong, og om kjøper du sesongkort før kl 23:59 i kveld får du med deg en topp-10 rabatt (Verdi 510,-).

Takk for følget i 2020!

#rødgrå #helstøpt