Musa vikarierer for Lørenskog

Mustapha Achrifi skal bidra i opprykksstriden for våre gode naboer

Lørenskog har forhåpninger om å klatre i ligasystemet og har inngått en låneavtale med Strømmen. LIF spiller på nivå 4, i det som er avdeling nr 1 i Norsk Tipping-ligaen. Der kjemper de en hard kamp mot blant andre Elverum, Gjelleråsen og Gjøvik-Lyn.

Achrifi kom til Strømmen fra Lørenskog før sesongen 2013, så det er ikke så mange kjente igjen fra forrige gang han spilte i blått. I United fikk Ronaldo drakt nr 7, men i Lørenskog må den evige 10'er finne seg i at det nå står 20 på ryggen. Musa lever derimot fint med dette og ser bare frem til å bidra mer på banen. På grunn av ombygging av Rolvsrud låner Lørenskog hjemmebanen til Strømmen i 2021. Det passer perfekt for vår klubbkoordinator, som har arbeidssted sitt i klubbhuset.

Tap mot Elverum

I dagens kamp mot opprykksrival Elverum ble det et knepent tap på Strømmen stadion. Elverum scoret i sluttminuttene, bare noen minutter etter at Lørenskog var redusert til 10 mann. I en jevn avdeling er derimot alt fortsatt mulig.

Vi ønsker Musa og Lørenskog lykke til med resten av sesongen.