Stjørdals-Blink er motstander i årets viktigste kamp

Det skiller tre poeng mellom Strømmen på 11. plass og Stjørdals-Blink på den utsatte 14. plassen

Annonse:

Tre i uka

Det var knyttet stor spenning til kampen som ble spilt mandag. Covid-19 ga alle lagene en ufrivillig pause og det var derfor usikkert hvordan lagene ville fremstå. Heldigvis leverte guttene våre fra en av de øverste hyllene og vant til slutt komfortabelt 1-4. Ut fra spill og sjanser hadde det gitt et riktigere bilde med 8-4, noe som betyr at Simen var i det umulige hjørnet (mellom stengene). Etter to dagers pause er det klart for ny spennende kamp og på søndag tar vi i mot seriemesteren. Det er to hengekamper som spilles torsdag. Åsane reiser til Grimstad og møter Jerv, samtidig som vi tar i mot Stjørdals-Blink. 

K P
8 KFUM 30 39
9 HamKam 30 39
10 Strømmen 30 35
11 Jerv 30 35

Strømmen

Kurucay fikk sitt sjette gule kort og må dermed sone karantene. Bjørkkjær på sine side er ferdig sonet og på nytt klar for en hjemmekamp på Strømmen Stadion. Med litt smårusk i troppen er det forventet at hovedtrener Nesselquist gjør flere endringer fra laget som vant overbevisende mot Åsane. I en uke med tre kamper på seks dager var noen av endringene planlagt i forkant, men nå er ikke tiden for å spare på krefter. De to siste kampene er de viktigste hittil og Nesselquist er derfor veldig klar over at han må møstre et slagkraftig mannskap til hver kamp. 

Tidligkamp med start kl 13:00 betyr at flere må legge arbeidslunsjen til Strømmen stadion, for nå drar det seg til.

 

Stjørdals-Blink

Vinje er skadet, men resten av troppen er klar for å gi oss kamp om en av plassene på sikker grunn.  Etter tapet mot Raufoss på mandag har klubben valgt å avsluttet samarbeidet med hovedtrener Roar Vikang. Snorre Lillebo og Ole Petter Meland overtar hovedtreneransvaret de siste to kampene.

Etter en god første halvdel av sesongen har laget deretter slitt resultatmessig og befinner seg nå på den utsatte 14. plassen som gir kvalifisering. Det er derimot ikke lenge siden de slo seriemesteren Tromsø og de har i tillegg vært uheldige i noen av de seneste kampene. 

Uheldig har de også vært når det kommer til Covid-19. Uten smitte i egen stall har de likevel måttet være uten fellestreninger gjennom to perioder i karantene. Nå gjenstår to vanskelige bortekamper og trønderne føler nok at de MÅ vinne kampen i morgen. Vi kan derfor ikke forvente å få noe som helt gratis et oppgjør som betyr umåtelig mye for begge lag. 

Nesselquist kan fortelle om et klassisk trønderlag som spiller 4-3-3 der enkeltspillere har levert særdeles godt i OBOS-ligaen 2020. Kartum, Lillebo og Frenderup har alle blitt lagt merke til i fotballnorge denne sesongen.

 

Innbyrdes oppgør

På dette nivået har vi bare møtt Stjørdals-Blink i år. På MUS stadion ble det tap 2-1, etter at Frenderup lurte dommeren på overtid.

(se Frenderup berge to poeng for Stjørdals-Blink)


Slik ser du kampen

Alle fotballkamper er best på stadion. Det finnen fortsatt mulig for hjemmesupportere og nøytrale til  å kjøpe billetter til kampen mot Stjørdals-Blink. Kampstart er kl 13:00. Om du ikke skal være tilstede er dette en oversikt over hvor du kan få med deg torsdagens kamp:

  • TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay

Annonse fra Obos-ligaen: