Nå er det Sogndal

Sogningene er fortsatt med i kampen om direkte opprykk til Eliteserien, men de får ikke noe gratis på Strømmen

Annonse:

Bare nesten i Sandnes

Strømmen ledet 2-1 når klokka passerte 90 minutter i kampen mot Sandnes Ulf, men det ble med det ene poenget på onsdag. Nå gjelder det å huske revansjelysten fra garderoben på Øster Husa Arena og møte opp til kamp når det er Sogndal som er motstander. Det motsatte oppgjøret, i saftbygda, var over før det var kommet i gang. På hjemmebane må vi være i ringa, fra start.

Det er ikke meldt om tåkebanker når kampen sparkes i gang søndag kl 14:00.

K P
8 KFUM 30 39
9 HamKam 30 39
10 Strømmen 30 35
11 Jerv 30 35

Strømmen

Heldigvis har de alvorlige skadene uteblitt så langt i sesongen, men litt smårusk er det naturlig at det dukker opp når kampene kommer så tett som de gjør nå. Brede Sandmoen startet mot Ulf sist, men en liten smell på trening gjør at han står over kampen mot Sogndal for å heles til programmet som kommer. Det er forventet at Nesselquist gjør flere endringer, noe som gir muligheter for flere spillesugne og motiverte spillere. 

Vi vet hva som venter oss, men hjemme har vi vært gode. Det blir tett og spennende, og vi gleder oss - sier Nesselquist.

Sogndal

Etter en periode med mange skader har Eirik Bakke nå flere spillere å velge imellom. Onsdag ble det seier 1-0 hjemme mot Jerv, men på de tre siste bortekampene har det blitt tap mot Ranheim, Raufoss og Hamkam. 

En som sikkert gleder seg litt ekstra til å spille mot Strømmen er Mathias Blårud. Den tidligere strømmenspilleren er tilbake på Strømmen stadion for første gang etter overgangen til Sogndal. 

(artikkelen fortsetter under bildet)

OBOS-ligaen - 2020 - Runde 24
OBOS-ligaen - 2020 - Runde 24

Innbyrdes oppgør

På de siste 15 oppgjørene mellom disse lagene har bare 1 kamp endt med borteseier, en statistikk vi håper lever videre også inn i 2021. De fem siste oppgjørene i OBOS-ligaen har endt slik:

08.09.2020 Sogndal - Strømmen 3-0
22.09.2019 Strømmen - Sogndal 2-0
16.06.2019 Sogndal - Strømmen 4-2 
14.08.2018 Strømmen - Sogndal 1-0
27.05.2018 Sogndal - Strømmen 5-1
 

Slik ser du kampen

Alle fotballkamper er best på stadion. Det finnen fortsatt mulig for hjemmesupportere og nøytrale til  å kjøpe billetter til kampen mot Sogndal. Om du ikke skal være tilstede er dette en oversikt over hvor du kan få med deg lørdagens kamp:

  • TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay

Annonse fra Obos-ligaen: