Nå kommer de!

Kjetil Rekdal, Espen Olsen og Geir Frigård har med seg Hasan Kurucay, Morten Bjørlo og resten av et høytflyvende Hamkam

Annonse:

Alle kamper starter på 0-0 er Kjetil Rekdal sin beskjed til folket på Hamar. At Rekdal's menn har vunnet fem strake og samtidig scoret 16 mål, er for hovedtreneren bare historie. 

Nullstilling

Strømmen starter også på 0-0 og har, på samme måte som motstanderne, behov for å nullstille. Det sene målet mot Stjørdals-Blink på onsdag kan vise seg viktig utover høsten. Og på kort sikt var det viktig for å fortsatt ha tro på egne prestasjoner. For selv om det spillemessig var et steg tilbake i forrige kamp, tok Strømmen sitt første poeng mot et lag i bunnen.

God mot de beste

At prestasjonene i år har vært best mot de beste er viktig å ta med seg og Nesselquist har en klar plan før morgendagen. Vi har fortsatt troen på det vi holder på med og vi står godt samlet som gruppe. Det betyr at  selv om Hamkam topper tabellen, kan denne kampen gi oss det resultatet vi ønsker og trenger, sier en offensiv Nesselquist.

Strømmen har i motsetning til Hamkam en lang skadeliste og med en lang høst i vente kan en ikke å ta unødige sjanser. Nesselquist kommer derfor trolig til å rotere noe, men helt sikkert med tanke på å få et resultat hjemme på Strømmen.

Kampstart er lørdag 15:00 og det er i skrivende stund fortsatt noen få billetter til salgs. Fra TV-stolen finner du oppgjøret på Eurosport +2 eller Discovery+.

Annonse: