Nå venter Ranheim

Strømmen sin neste oppgave er i Trøndelag

Ranheim rykket ned fra Eliteserien i 2019,  men klarte ikke å gjøre som Lillestrøm - å gå direkte opp igjen. En godkjent sesong i 2020 har for trønderne blitt etterfulgt av et til nå skuffende 2021. Laget ligger på en 8. plass og har variert veldig i prestasjonene. Sist ble det tap i Oslo mot det som da var bunnlaget, Grorud. Nå skal de på nytt møte laget som ligger på sisteplass, men nå på hjemmebane. Hjemme i Ranheimsfjæra har de normalt vært sterke, men i år har de slitt hjemme mot topplagene. Ranheim sine dårlige resultater gjorde at Svein Maalen i sommer ble erstattet med Hugo Pereira som hovedtrener.

Strømmen

Nesselquist og resten av trenerteamet har i en hektisk innspurt ikke tid til å tenke på den lange skadelisten. Alt handler om å stable på plass et lag som kan gi oss poeng. Etter kampen mot Ranheim kommer det en 14 dagers internasjonal pause. Den skal brukes godt, men først skal en gjennomføre en god kamp i Ranheim. Renå Olsen sin utligning på overtid mot Kåffa var viktig for moralen og det er en målbevisst gruppe som nå forbereder seg til kamp om flere enn ett poeng. For 11 uavgjorte kamper etter 21 runder er nesten ikke til å tro. Nesselquist innser at det er en vanskelig kamp som venter, men er klar på at det er tre poeng som er målet.

Innbyrdes oppgjør

Den tilsvarende kampen i 2020  var avgjort før halvtimen var spilt og endte til slutt med 5-1 til vertskapet. Forhåpentligvis er forskjellen mellom lagene mindre i år. I vår endte kampen på Strømmen Stadion 1-1 etter at lagene styrte hver sin omgang.

Kampstart er lørdag kl 15:00 og kampen kan følges på Eurosport eller Discovery+.