Nye protokoller å følge for A-laget

Tolmodige spillere gjør sitt ytterste for at fotballen skal holdes i gang

Annonse:

At vi kan gjenoppta trening og at de to øverste divisjonene får lov til å gjennomføre treningskamper var to gode nyheter denne uken. Da tar vi gjerne noen nye protokollene, om det er det som skal til for at vi får lov til å holde hjulene i gang. Vi er selvsagt bekymret for hvordan den lange pausen vil påvirke våre prestasjoner gjennom sesongen, men det viktigste akkurat nå er å trene så godt og så mye vi kan. 

Testing før hver kamp

Testene gjennomføres av vår samarbeidspartner, Arca
Testene gjennomføres av vår samarbeidspartner, Arca

Senest 48 timer før kamp må alle spillere og støttepersonell testes for smitte. Ettersom vi denne helgen skal spile vår første treningskamp ble spillerne sluset gjennom en teststasjon ved ankomst stadion i dag. I samarbeid med vår hovedpartner, Arca, ble et trettitalls tester gjennomført før treningen kunne starte. Negativt resultat for alle betyr også at laget er klarert for bussturen til Briskeby på søndag. 

Mye av det sosiale er satt på vent

Nå ankommer spillerne hver for seg, ferdig skiftet, gjennomfører økta og reiser direkte hjem. Det er selvsagt hyggelig å kunne møtes, men mye av det sosiale, som har vært en viktig bærebjelke i Strømmen, må likevel settes på vent. Når alt innendørs er stengt av hjalp det derimot litt at en kunne henge noen minutter i den halvvarme vårsolen. Humøret var det definitivt ikke noe å si på, nå kjenner alle på at vi snart er skikkelig i gang.

Annonse fra Obos-ligaen: