Nytt fjes på feltet

Steffen Andersen har hatt sin første økt som assistenttrener i Strømmen

Annonse:

Kalenderen viser mandag 6. januar og Strømmen har sin første trening i sesongen. Høye forventninger og store forhåpninger er fellesnevnere for alle lagene i OBOS-ligaen 2020 og Strømmen er ikke noe unntak. For vår nye assistentrener er utvikling det viktigste mantraet, noe spillerne fikk merke allerede første dag. Steffen Andersen liker seg på feltet og er tydelig i tilbakemeldingene. Med fartstid fra både Stabæk, Bærum og Skeid har den unge trenerassistenten rukket å lære mye, fra mange. Når han i tillegg har en utdannelse i idrettspsykologi fra Norges Idrettshøgskole, er det enkelt for spillerne å være lutter øre.

Steffen Andresen er ny assistenttrener i Strømmen
Steffen Andresen er ny assistenttrener i Strømmen

Gamle kjenninger

Steffen Andersen fullførte A-lisensen i sammen med vår hovedtrener, tilbake i 2016. Nå gleder han seg til å samarbeide med Ole Martin, i det han ser på som et spennende prosjekt. Førsteinntrykket til den nye høyrehånden er en lydhør og utviklingsvillig spillertropp og han gleder seg til fortsettelsen.

Jonas Framnes Rygg til Stabæk

Steffen erstatter Jonas Framnes Rygg, som før denne sesongen takket ja til et tilbud fra Stabæk. Strømmen IF er takknemlig for den gode innsatsen til Jonas i 2019 og ønsker han lykke til i Stabæk.

 

Annonse fra Obos-ligaen: