Nytt ungt talent på plass i Strømmen

Sjølstad har signert en 2 års avtale

Annonse:

Martin André Sjølstad (19) kommer til Strømmen fra Follo FK. Det har vært viktig for Strømmen å utvide stallen i forkant av en spesiell sesong, men bare om en fant de rette spillerne. Derfor er det veldig gledelig at en så spennende og ung spiller kommer til Strømmen for å ta nye steg. 

Martin startet med fotball i Drøbak-Frogn men gikk til Follo i 2014. Venstrebacken fikk sin debut for Follo i PostNord-ligaen, på tampen av 2017-sesongen. Da ble det to kamper og to seire for Martin (5-2 Skeid og 3-2 KFUM), men Follo rykket ned. I Norsk Tipping-ligaen har han vært fast inventar og en av de mest fremtredende spillerne på et lag som har kjempet i toppen. Det er flere klubber både i OBOS-ligaen og Eliteserien som har fulgt Martin nøye, men nå blir de neste årene i grått og rødt. Strømmen er et fint springbrett for et ungt og ambisiøst talent og Martin kan fortelle at han gleder seg stort til å ta fatt på utfordringen og at han nesten ikke vente på å komme i gang. 

Hovedtrener Ole Martin Nesselquist sier dette om nysigneringen:

"Martin er en veldig spennende venstreback med ferdigheter som kan ta han langt. Han er veldig hurtig og har en utrolig fin venstrefot. Nå står vi med to av de beste og mest talentfulle venstrebackene i ligaen, og det blir spennende å se begge disse utvikle seg videre."

Velkommen til Strømmen Martin!

 

Annonse fra Obos-ligaen: