OPPRYKK

Strømmen 3 rykket opp til 8. divisjon

Vårt seniorlag i 9. divisjon sikret opprykket torsdag da Lørenskog 4 ble slått 4-3 på Rolvsrud.

Før den nest siste serierunden i høstens opprykks-avdeling var premissene klare. Med tre poeng på de to siste kampene ville Strømmen 3 rykke opp til 8. divisjon. Vertene Lørenskog 4 måtte vinne begge sine kamper for å holde liv i opprykksmulighetene.

Gjestene i rødt og grått kom best i gang og hadde flere gode sjanser før Milen Goby etter 25 minutter sendte oss i ledelsen fra straffemerket. Like etter snudde hjemmelaget kampen og gikk til pause med ledelse 2-1. Snaut halvveis i andre omgang utliknet samme Goby til 2-2 og forlot deretter banen med lyskestrekk. Med tjue minutter igjen å spille tok Lørenskog igjen ledelsen. Og til tross for 90% ballinnehav og et par fete muligheter for strømlingene så det ut til at kampen skulle ebbe ut med 3-2 til hjemmelaget. Men slik gikk det ikke.

Overtidsminuttene ble hektiske. Først hadde vertene en god mulighet til å avgjøre på et frispark fra 17 meter. I det påfølgende angrepet satt Strømmens Taulant Krasniqi ballen i nettet da klokka passerte 92 minutter. Minuttet senere, nærmest ut av ingenting, avgjorde Arian Ahmad kampen til vår fordel. Kampen var snudd, opprykket sikret og sjampanjen ble åpnet foran bortebenken på Rolvsrud.

Gratulerer med opprykk!

Resultater og tabell Strømmen 3