Garborg er på plass

Assistenttreneren har gjennomført sin første uke på feltet

Annonse:

Øystein Garborg er nå en del av trenerteamet rundt A-laget og blir med det en av assistentene til Ole Martin Nesselquist. Øystein, som er utdannet fra NIH,  har lang fartstid innen fotballen. Det seneste tiåret har han vært i Stabæk, der han i en periode også jobbet sammen med en annen av våre assistenttrenere, Steffen Andersen. I bærumsklubben hadde Øystein blant annet ansvaret for den gyldne 99-årgangen, men han har også vært innom både Stabæk 2 og A-laget. 

Øystein Garborg blir assistenttrener i Strømmen
Øystein Garborg blir assistenttrener i Strømmen

I Øystein får Strømmen en meget dyktig fotballperson, med et godt øye for spillerutvikling. Det betyr at de mange unge og spennende spillerne i troppen nå får enda bedre forutsetninger for å lykkes. 

I 2020 flyttet Øystein til Lillestrøm, og bor dermed bare noen få steinkast fra Strømmen stadion. Det viktigste for 44-åringen fra Gol i Hallingdal var derimot helheten med et spennende trenerteam, et lag i OBOS-ligaen og en fin klubb. Øystein fortsetter i jobben sin på Sandvika videregående skole, men skal nå altså ikke bare passere Strømmen stadion på veien hjem. 

 

 

Annonse: