Før kampen: Blink

Strømmen møter Stjørdals-Blink i en viktig bortekamp

Annonse:

Til tross for gode prestasjoner har det blitt magert med poeng for Strømmen etter den korte sommerpausen. Tre marginale tap mot henholdsvis Ulf (2-3), Åsane (1-2) og Jerv (2-3) samt en målløs kamp mot Ålesund er en tung start på høsten. At laget kanskje hadde fortjent å få noe ut av alle kampene er både en trøst og en bekymring. Fortsetter laget å levere gode prestasjoner vil resultatene komme, men mangelen på belønning over tiden setter tålmodigheten på prøve. Strømmen ligger sist, mye på grunn av at en så langt har tapt alle kampene mot lag i bunnen. Således er dagens oppgjør særdeles viktig. 

En god porsjon skader

Mot Åsane hadde vi et helt lag ute, men noen av disse er nå tilbake. I kampen mot Jerv kom det derimot nye smeller, noe som gjør at Nesselquist må gjøre flere endringer til dagens kamp. Chaib og Bojang er begge utilgjengelige, men heldigvis er det mange unge sultne spillere som står klare for å overta. En annen som er sulten på fotball er Pål Steffen Andresen, men selv om han er tilbake i trening må han nok vente enda en stund før han kan bidra i kamp. På siste økt før avreise fulgte han derimot godt med når laget terpet på dødballer og som toppspillerutvikler i klubben kommer han til å følge ekstra godt med på de unge spillerne når de skal i aksjon på M.U.S Arena.

Ikke akkurat en drømmemotstander

Strømmen har på ingen måte hatt et godt tak på Stjørdals-Blink. I fjor ble det tap i Trøndelag og uavgjort hjemme. I vår ble det også tap, hjemme på Strømmen. I 1992 vant Strømmen hele 8-1 på hjemmebane, men klarte likevel å tape 2-0 i Stjørdal. De siste par ukene har trønderne vært i forrykende form og har klatret til 12. plass med to strake seiere. 

Kampstart er onsdag 15. september kl 18:00 og kampen kan følges på Eurosport +4 eller Discovery+. 

Annonse: