Petter Mathias Olsen på plass!

Får drakt nr 7.

Petter Mathias Olsen er endelig på plass på Strømmen Stadion og gjennomførte i dag sin første økt med sine nye lagkamerater. Han overtar drakt nr 7 etter at Olav Øby i dag reiser til KBK.

Espen Olsen sier dette om nykommeren:

- Petter Mathias er et stort lokalt talent, og vi syntes det var rett for alle parter at han tar høst sesongen i Strømmen nå. Han har slitt litt med spilletid i et LSK lag som har prestert meget godt til nå i eliteserien. Petter var god for LSK i oppkjøringen og det han viste der var nok til at jeg er overbevist om at Petter Mathias har noe å bidra med hos oss allerede nå.

Vi har en del karantener allerede til helgen så det er mulig han får sin debut allerede til helgen. Om han spiller fra start eller ikke vet jeg ikke enda men at vi får se han på banen allerede til helgen tror jeg det er stor sjanse for.

Jeg vil også benytte anledningen til å takke Arne E og LSK for godt samarbeidsklima i forbindelse med dette utlånet. Vi har vist tidligere at Strømmen kan være et bra sted å være for unge LSK gutter som ikke får spilletid i klubben. Målet vårt er å gi Petter Mathias inspirasjon og gjøre han til en bedre spiller slik at han kan bli aktuell for LSKs førstelag neste sesong igjen.

Vi gleder oss til å se Petter Mathias i rødt og grått!

Annonse fra Obos-ligaen: