Plassen er sikret

I 2020 blir det skikkelig kos med OBOS.

Kuldegradene hindret fotballkamp i Sandnes. En i overkant kjølig gressmatte ble ikke godkjent som underlag for et oppgjør i OBOS-ligaen. Undervarmen på Notodden stadion sørget allikvel for at en ikke sitter tomhendt igjen etter en langhelg på vestlandet. Den tidligere strømmenspilleren Martin Ramsland skåret to ganger for IK Start og dermed er det Notodden som må ut i kvalik mot Åsane.

K P
11 Raufoss 30 38
12 Jerv 30 33
13 Strømmen 30 30
14 Notodden 30 25
En god høstsesong skulle avsluttes med en festforestilling mot Sandnes Ulf. Forestilling ble det jo ikke, men når plassen nå er sikret blir det en trivelig kveld på strømmenlaget. Hva som kommer til å skje med den utsatte kampen blir avgjort senere. Det som er helt sikkert er at Strømmen ender opp på 13. plass. Strømmen er det eneste laget som har vært med i alle utgavene av OBOS-ligaen, og er nå klar for sin 11. strake sesong på nivå to i Norge. Vi gleder oss!