Poengdeling mot Sogndal

Til tross for flere store muligheter, ble det med det ene målet for Strømmen

Annonse:

Med kampen på Fossaugane i minnet var det et forsiktig Strømmen den første halvtimen. Sogndal klarte derimot ikke å skape de store mulighetene og var bare nære én gang. Hodestøtet endte i tverra og etterhvert valgte Strømmen å ta en mer aktiv del i oppgjøret. Kampens til nå største sjanse fikk vi da Renå kom alene mot Fij, men nederlenderen reddet og Morten fortvilte. Mål skulle det likevel bli før hvilen. Et gjennomspill endte opp med at George fikk ballen alene foran mål,  og denne gangen kom Fij til kort. 
 

Intens innspurt

I andre omgang var begge lagene aktive fra start, men det var Sogndal og Hoven som fikk æren av å score. Det er alltid frustrerende å slippe inn mål som kommer lett for motstanderne, og dagens utligning var ikke noe unntak. Resten av kampen ble intens men det var bare Strømmen som maktet å skape farlige målsjanser. George og Sellin får de største, men Sogndal kjempet heroisk og klarte å stå i mot. Dermed endte kampen uten flere nettkjenninger, noe bortelaget kunne se seg mest fornøyd med.

Ikke fred å få

I tidenes sesong av OBOS-ligaen får en ikke noe gratis. De fleste føler nok at alle andre resultater går imot dem og Strømmen er ikke noe unntak. Til tross for at en bare har tapt to av de seneste 10 kampene blir det ikke en eneste dag i komfortsonen. Det er rett og slett ikke mulig å ta det med ro i et eneste øyeblikk. Et tett kampprogram virker både for og mot i det å finne roen, men akkurat nå er vi glade for at det er kamp allerede på onsdag. Da er det selvsagt på nytt årets viktigste kamp som står for tur, borte mot Grorud.  Kampen starter kl 13:00

Annonse fra Obos-ligaen: