Poengdeling på Jessheim

Lokaloppgjøret mot Ull/Kisa endte 2-2

Annonse:

Lokaloppgjøret på Jessheim stadion bestod av to lag som hadde mye å revansjere. Det var forventet høy intensitet fra start, men et selvmål av det uvanlige slaget er nok det som vil huskes best fra åpningen.

I perioden etter målet, handlet det meste om Ull/Kisa. De produserte flere gode muligheter, uten å få uttelling. En god Morten Sætra spilte en viktig rolle ved flere anledninger, men forsvaret jobbet også hardt for å blokkere avslutningene. Inn mot pause jevnet kampen seg ut, men vertene hadde et mål i ermet. Det var dog av den heldige sorten. Et mislykket skuddforsøk havner etterhvert hos Normann Hansen, som plasserer ballen i hjørnet. Pauseresultat 1-1.

Jevnere etter hvilen

De første minuttene av andre omgang minner mye om det som foregikk før pausen. Ull/Kisa har initiativet, men de store mulighetene uteblir. Det skal bli et hurtig tatt frispark ved midtstreken som blir løsningen. Strømmen følger ikke helt med, og Sverre Martin Torp blir spilte igjennom. Vertene har snudd kampen til 2-1. 

God moral

Det er selvsagt tungt å få kampen snudd på denne måten, men på Jessheim viser strømmenspilleren en strålende moral. Det jobbes knallhardt, og i kveld ga det også resultater. Innbytter Sivert Gussiås skårer med en kontant avslutning, etter at Strømmen først hadde en avslutning i stolpen.

Begge lag hadde deretter muligheter til å avgjøre kampen, men totalt sett er 2-2 et greit resultat. Neste helg er det landslagspause, så nå gjelder det å bruke de neste to ukene på å trene godt. 

Strømmen stilte med følgende lag: 

Sætra, Grodås, Jahr, Norheim, Bjørkkjær, Achrifi (Vestvatn 71), Kaland, Blårud, Hellum (Gussiås 61), Sellin og Laham.

Annonse fra Obos-ligaen: