Poengene ble igjen i sør

Det holdt med den ene avslutning for hjemmelaget

Det var før kampen knyttet stor usikkerhet til hvordan hjemmelaget kom til å fremstå etter covid-karantenen. Med fem strake tap og mange baklengs var det naturlig å tro at Arne Sandstø hadde gjort store grep etter den ufriviliige pausen. Det var da også et forsiktig hjemmelag som møtte et like forsiktig bortelag. Lagene trenge den første halvtimen på å tilpasse seg den kraftige vinden og det var først mot slutten av omgangen at lagene fikk hver sin store mulighet. Når det ikke er noen forskjell på lagene er det greit å gå til pause med 0-0.

Vinden snudde ikke

Ettersom lagene måtte bytte side mens vindretningen vedvarte, måtte lagene på nytt tilpasse seg forholdene. Starten på andre omgang ble derfor preget av mange feilpasninger og mye stopp i spillet. Med et kvarter igjen av kampen var det ingen ting som tydet på at noen av lagene skulle få uttelling. Men et dobbeltbytte hos Jerv var alt som skulle til. Et frispark, en luftduell og en klinisk avslutning senere og Strømmen taper kampen. Bittert å ikke sitte igjen med noe når en bare å har sluppet til hjemmelaget én eneste gang etter pause. Neste kamp for Strømmen er hjemme mot Kongsvinger neste søndag.