Renå forlenger med Strømmen

Morten Renå Olsen (21) har i dag signert en ny ettårig kontrakt

Annonse:

Jeg må vel trives da, svarer Renå Olsen når han blir stilt spørsmålet om hvorfor han forlenger med Strømmen. Jeg trenger vel ikke å si mer enn det avslutter han foran en applauderende spillergruppe.  

Noe er i emning

Det er ikke forhåpningene om edelt metall som bringer en velkledd hurumgutt til den motsatte siden av hovedstaden. Derimot er det en jovial, men samtidig spennende spillergruppe som gjorde valget enkelt for vår  nummer 3. Med store utskiftninger i spillerstallen før årets sesong anser han denne sesongen for å være en slags mellomsesong. Etterhvert som prestasjonene til laget har blitt bedre og mer stabile har han fått økende lyst til å være med på fortsettelsen.  I Strømmen har jeg fått tillit og etter flere sesonger med klubbskifter kan det være fint å starte opp i januar på et sted der jeg allerede føler meg hjemme.

Allrounder

Hovedtrener Nesselquist forstår hvor viktig det er for et lag som Strømmen å ha spillere med gode ferdigheter, som kan spille i flere posisjoner. Renå ble primært hentet til Strømmen for å spille lenger fremme i banen, men når Victor Grodås dro til Kongsvinger ble det ledig en plass på venstresiden i forsvaret. Den plassen tok Morten godt vare på, men med Sjølstad på plass i sommer kan vi nå gå tilbake til den opprinnelige planen, sier Nesselquist.  

(se Renå Olsen score sitt første mål for Strømmen i videovinduet nedenfor)

Første oppgave for Renå Olsen blir å hjelpe laget til et resultat borte mot Sandnes Ulf. 

Annonse fra Obos-ligaen: