Seier i første kamp på Marbella

Mahmoud "Mac" Laham scoret begge målene i 2-0 seieren mot Øygarden

Det smaker alltid godt med en seier og til tider leverte laget veldig solide prestasjoner. I første omgang skapte ikke motstanderlaget en eneste avslutning på målet til Lillevik.

2 på to

Strømmen kontrollerte banespillet og skapte nok til at ledelsen på 2-0 var fortjent til pause. Etter halvtimen spilt ble Chaib stoppet ureglementert, inne i feltet. Marius Berntzen redder straffen fra Sellin, men Laham setter returen i mål. 120 sekunder senere ekspederer den samme Laham et frispark.  Fra 20 meters hold legges ballen elegant i nettmaskene. To mål på to minutter, ble forskjellen på lagene, også til slutt.

God trening

Øygarden var bedre med på notene i andre omgang, men uten å skape de helt store mulighetene. Strømmen fikk verdifull trening på det å møte et lavtliggende forsvar, men hovedtrener Nesselquist kunne ha ønsket at laget klarte å skape enda mer. Nå blir det noen fine treningsdager før Kåffa står for tur på lørdag.