Seier mot Eidsvold Turn

Generalprøven på Strømmen stadion endte 2-0

Annonse:

Hjemmelaget startet friskt til tross for at hetebølgen hadde lagt seg i ro over kunstgresset på Strømmen. Kaland får tidlig en skuddmulighet fra innenfor 16-meteren og tar godt vare på denne. 1-0 ble deretter utfordret ved noen anledninger, men resultatet stod standhaftig inn til pause.

Fra start spilte Lillevik, Bjørkkjær, Jahr, Kurucay, Renå, Naustdal, Kaland, Bjørlo, Pozo, Sellin og Nordås.

Varmt, også i andre

22 friske spillere var med i dagens tropp, noe som åpnet for mange bytter. Strømmen har grei kontroll på kampen, men produserer ikke mange muligheter før Chaib legges ned i feltet ti minutter før slutt. Straffen tar han selv og Laham scorer på returen. Chaib var deretter nær ved å kjenne på målfølelsen selv, men måtte nøye seg med en corner. Seier 2-0 og 21 friske spillere etter kamp blir fasiten, da Tvedte fikk en kjenning og måtte gi seg tidlig. 

Strømmen etterhvert: Lillevik, George, Tvedte, Andresen, Valberg, Sjølstad, Achrifi, Sandmoen, Birkeland, Chaib, Thun og Laham

Serieåpningen er på Jessheim om 1 uke. Fredag 3. juli kl 18:00 starter tidenes sesong i OBOS med Ull/Kisa - Strømmen. Ettersom det ikke er tillatt med bortesupportere må kampen følges på Dplay - vi gleder oss!

Annonse fra Obos-ligaen: