Seier mot HamKam

Treningskampen på Briskeby endte til slutt 1-2.

Første omgang ble jevnspilt, med et lite overtak til HamKam i banespillet og et Strømmen som produserte de fleste og største sjansene.

Allerede etter 3 minutter setter Chaib hjemmekeeperen på prøve da han skjærer inn fra siden og avslutter godt. 5 minutter senere header Steinar Strømnes like over mål etter en corner for hjemmelaget. Deretter er det Laham som avslutter fra god posisjon, men sisteskansen rekker å få opp en arm.  Kampen fortsetter å bølge frem og tilbake. Først blir et hodestøt av Marcus Pedersen avverget av Lillevik i strømmenmålet, deretter er det Pozo som fyrer av i motsatt ende av banen. Nå trykker Strømmen bra på og Thun er nære uttelling på hodet før Chaib i neste angrep avslutter i stolpen. Mål blir det derimot ikke før Hamkam får frispark på 18 meter.

To raske scoringer

Friskpark midt foran eget mål, Matland med kort tilløp og 1-0 til Espen Olsen sine disipler i hvitt. Et lite minutt senere finner Chaib indreløper Bjørlo, som kommer alene igjennom. 1-1 blir et faktum etter en iskald chip fra lysluggen. Resultatet står seg til pause.

Strømmen stilte med følgende lag i 1. omgang:
Lillevik, Bjørkkjær, Kurucay, Valberg, Sjølstad, Achrifi, Bjørlo, Laham, Chaib, Pozo og Thun

Større forskjell på lagene i andre omgang

Etter en litt rotete start spiller Strømmen seg gode og produserer mange gode muligheter. Laham finner Nordås, som sender ballen på feil side av stolpen fra kort hold. Det var på håret at hodestøtet endte i mål og Nordås tar seg til hodet i frustrasjon. Venstreslegga til den unge kanten skal deriot raskt gjøre opp for missen. Nordås smeller til fra 20 meter og Strømmen har overtatt ledelsen i kampen. I de neste 5 minuttene er Pozo og Sellin farlig frempå ved flere anledninger. Nærmest er Pozo når ballen treffer på innsiden av stolpen, som blir stående å dirre gjennom hele den innlagte drikkepausen.

Viktig å vinne fotballkamper

De siste 20 minuttene handlet det meste om å trygge seieren, som også er viktig trening. Hamkam blir effektivt nøytralisert og blir stående uten målsjanser i andre omgang. Etter to stolpeskudd tidligere i kampen av Chaib og Pozo, fikk Laham også testet undersiden på tverra like før slutt. En fin dag på Hamar var dermed over og begge lag har fått mange verdifulle referanser å bygge videre på. Treningskamper er noe eget, men det skader aldri å vinne. Det var derfor et fornøyd rødt lag som satt seg på en nedkjølet buss for returen til Strømmen.

Laget etter pause :
Lillevik, George, Kurucay, Tvedte, Renå Olsen, Naustdal, Bjørlo, Laham, Nordås, Pozo og Sellin

Neste treningskamp er mot Raufoss, førstkommende torsdag.