Seier mot Kjelsås

Treningskampen i LSK-hallen endte 3-2 til Strømmen

Annonse:

Det var flere positive ting å ta med seg fra kampen mot Kjelsås. Blant annet skåret Kjell Rune Sellin i sin femte omgang på rad, og nysigneringen Youssef Chaib viste frem sine evner som servitør. Målet til Sellin kom etter en halvtime. Kjelsås hang godt med før pause og det var ikke helt ufortjent at de fikk utligningen sin på overtid. Hovedtrener Nesselquist var fornøyd med mye av det strukturelle, men savnet mer presisjon fra spillerne.

Strømmen startet med følgende lag: Lillevik, Bjørkkjær, Andresen, Grødtlien, Renå Olsen, Blårud, Kaland, Bjørlo, Chaib, Selling og Laham.

Flere bytter i pausen 

Etter pause ble det en typisk treningskamp i februar. Spillet stykkes opp av flere skifter og strukturen blir løsere. Det betyr ofte flere episoder foran målene, så også i denne kampen. Morten Bjørlo henter frem en lekker pasning og Tega George kommer alene mot målvakten, 2-1. Kjelsås utligner på en straffe før Bjørlo plasserer et frispark direkte i mål. De fem treningskampene i år har endt 3-0, 3-2, 2-2, 2-3 og nå 3-2. Mye tyder altså på at det blir moro å følge Strømmen i tidenes sesong i OBOS-ligaen.

Etter pausen spilte også: Naustdal, Pozo, George, Nordås og Achrifi. 

Neste mulighet til å se Strømmen er på direktesport.no fra Marbella. Tirsdag blir det kamp mot liga-kollega Øygarden. 

Annonse fra Obos-ligaen: