Seier mot Moss

Strømmen vinner 2-0 i treningskampen mot laget fra PostNord-ligaen

Annonse:

Det er ikke runde i OBOS-ligaen denne uken og dermed var en treningskamp viktig for å få flere spillere i gang. Det var da også en helt ny ellever som startet kampen mot Moss om en sammenligner med forrige seriekamp mot Ranheim.

Kald

Gjestene var farligst frempå i starten, men Ravneng havnet aldri i store problemer mellom stengene. Halvveis i omgangen jevnet oppgjøret seg ut og Strømmen fikk sin første sjanse. Tobias Myhre traff stolpen og Walid Idrissi var kald på returen. 1-0 stod seg til pause. 

Varm

Etter hvilen ble Strømmen gradvis det førende laget, men det ble med to sjanser til Idrissi i ordinær spilletid. På overtid lobbet Sander Birkeland elegant inn 2-0 før Moss fikk sin største sjanse i kampen. Dyngeland avverget og det endte 2-0 på en særdeles varm dag. Seieren er Strømmen sin første for året og forhåpentligvis slipper vi å vente like lenge på den neste. 

Strømmen startet med disse spillerne: Ravneng, George, Olafsen, Andresen, Valberg, Achrifi, B. Naustdal, Birkeland, Myhre, Hrcka og Idrissi.

Kaland, Callaku, Renå Olsen og Tvedte fikk også spilletid.

 

Annonse fra Obos-ligaen: