Sesongpremieren vi ikke ønsket oss

Tapte 0-4 for Ull/Kisa i en særdeles sur, våt og kald dag på Jessheim.

Annonse:

Endelig skulle vi spille en kamp som betød noe og vi var alle overmodne på ekte fotball. Tidenes lengste oppkjøring endte derimot med et realt mageplask. Ull/Kisa hang høyest i ringene fra start og de nærmet pratet til seg initiativet i kampen. Etter drøye 5 minutter ble det sannhet i uttrykket "corner er mål ", til tross for enkelte spe protester fra de grå. Til tross for høy intensitet og mye vije i hjemmelaget ble det ikke produsert de helt store måsjansene. Kampen skulle likevel avgjøres før hvilen. I det 16. minutt fører et unødvendig balltap og en uheldig inngripen til at det blir 2-0. Strømmen tar nå over mer av banespillet og  har flere sjanser til å redusere. To baller i metallet er det nærmeste en kommer før en uheldig klarering ender med  3-0 halvveis. 

2. omgang

I andre omgang var det ikke interesse fra Ull/Kisa på noe annet enn å trygge ledelsen. Strømmen trillet  ball , men slet med å bryte gjennom et godt befolket forsvar. En håndfull gode muligheter blir dog skapt, men uten uttelling. Det ender istedet med at Kisa sin fjerde og siste avslutning på mål, også blir tellende. 4-0 er tungt å svelge, men vi har ikke tid til å dvele ved dette. På mandag kommer KFUM til Strømmen stadion, da må antallet personlige feil reduseres.

Kampfakta:

Strømmen: Lillevik, Bjørkkjær, Kurucay,  Jahr (Valberg 78), Renå, Achrifi (Naustdal 78), Kaland (Sandmoen 66), Bjørlo, Chaib (Pozo 78), Sellin og Laham (Nordås 45)

1-0 (6 min) Espen Garnås
2-0 (16 min) Mesut Can
3-0 (45 min) Sverre Torp
4-0 (72 min) Stian Ringstad

Annonse: