Cupfesten nærmer seg

Om en uke kommer Lillestrømmen på besøk til oss for å spille 3.runde i NM. Vi er klare for kamp

De siste 10 årene har klubbene møttes to ganger i NM. I 2009 gikk LSK videre, i 2015 gikk Strømmen videre. Begge gangene etter ekstraomganger. Cupfesten i 2015 huskes fortsatt av mange grå-røde, og Daniel Moen Hansen regnes fortsatt som en klubbhelt etter sine to scoringer med LSK. Nå ønsker vi å skape en ny cupfest, og ikke minst en flott opplevelse ved å avansere til 4.runde i NM.

Det er fortsatt noen igjen i dagens A-stall som var med på cupfesten i 2015. Kristian Jahr, Pål Steffen Andresen, Johannes Grødtlien, Mustapha Achrifi, Ulrich Østigård Ness og Mathias Blårud var alle med på å slå ut LSK sist. Det skal disse gutta, sammen med resten av spillerstallen og trenerteamet, sørge for at vi gjør igjen. For det ingen tvil om at vi angriper kampen med ambisjon om å vinne.

I serien har Strømmen tatt lite poeng så langt, men til tider prestert på et veldig godt nivå. Og man hadde definitivt fortjent å stå med mer poeng så langt. I cupen er man, naturlig nok, ubeseiret med to seire. Først borte mot Junkeren, og deretter en sterk prestasjon mot Bodø/Glimt. Det er ingenting som tilsier at LSK skal få enkel motstand. Kampen kommer til å bli jevn, med stor nerve og mye følelser. Og det er tross alt en kamp hvor Strømmen er «underdogs», mens LSK har alt å tape. Og det er de nok veldig klare over.

Billetter selges via denne linken, og vi anbefaler alle å sikre seg billett i forkant og for å slippe mye kø på kampdag. For her vil vi skape cupfest; med full tribune, kø i kiosker, Greyhounds i toppform og ikke minst laget i toppform.

I Strømmen vil vi skape gode opplevelser sammen – så la oss gjøre dette 19. juni.